Εκπαιδευτές Δικηγόρων - Νομικών Παραστατών

Σπύρος Αντωνέλος

Δικηγόρος, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής, Εκπαιδευτής Διαμεσολαβητών και Δικηγόρων στη Διαμεσολάβηση
Μετά από δέκα σχεδόν χρόνια διαρκούς ενασχόλησης με τη Διαμεσολάβηση είμαι μάρτυρας της διαρκώς αυξανόμενης επιτυχίας της: Πολίτες και Επιχειρήσεις τη χρησιμοποιούν για να λύσουν εχέμυθα τις διαφορές τους και να αποκαταστήσουν ή να κλείσουν αξιοπρεπώς σχέσεις και συνεργασίες τους. Δικηγόροι διαπιστώνουν ότι η καίρια συμβολή τους στη διαδικασία προβάλλεται, εκτιμάται και αμείβεται άμεσα. Όποιος κάνει μία φορά Διαμεσολάβηση ξαναέρχεται σε αυτή.

Ελένη Κ. Πλέσσα

Δικηγόρος, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών και Δικηγόρων στη Διαμεσολάβηση
Η Διαμεσολάβηση έχει τόσο σημαντικά οφέλη για τους Δικηγόρους που αξίζει να είναι το πρώτο ζήτημα που θα εξετάζουν όταν επιλαμβάνονται μίας νέας υπόθεσης. Στο Πρόγραμμα που διδάσκουμε στον ΠΡΟΜΗΘΕΑ, ο συνάδελφος θα έχει τη δυνατότητα να εκπαιδευτεί σε νέες δεξιότητες που θα τον βοηθήσουν να καθιερωθεί ως εξειδικευμενος νομικός παραστάτης στη Διαμεσολάβηση και να επεκτείνει τη δικηγορική του ύλη και το πελατολόγιό του.

Ειρήνη Ματσούκα

Δικηγόρος, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών και Δικηγόρων στη Διαμεσολάβηση
Στη Διαμεσολάβηση ο νομικός παραστάτης αποκτά έναν νέο ρόλο παράλληλα με τους παραδοσιακούς ρόλους του δικηγόρου ως πληρεξουσίου σε δικαστήριο ή νομικού συμβούλου. Συμμετέχει ενεργά στις διαπραγματεύσεις και συνεργάζεται με τον Διαμεσολαβητή και το άλλο μέρος της διαφοράς με σκοπό την επίτευξη μιας ρεαλιστικής και βιώσιμης λύσης. Με τη Διαμεσολάβηση διευρύνεται το πεδίο εργασιών του δικηγόρου και οι λύσεις που προσφέρει στον πελάτη του είναι άμεσες, αποτελεσματικές και λειτουργικές.